• Open van 7.00 tot 18.00 uur
  • Visie via de Gordon® methode
  • Kinderopvang in de Kempen
  • Flexibele kinderopvang

Blog

Is bewegen moeilijk?

15 april 2024

Iedere dag bewegen is belangrijk voor de (motorische)ontwikkeling en gezondheid van je kind. Als het buiten slecht weer is schiet het bewegen er al snel in. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden om je kind te laten bewegen.

Lees bericht

Liefdevol begrenzen

25 maart 2024

Je kind schreeuwt omdat hij/zij boos is, jij schreeuwt daardoor nog harder omdat je er niet bovenuit komt. Hoe ga je toch iedere keer weer met zulke situaties om?

Lees bericht

Spelen en leren in de kinderopvang

18 maart 2024
Lees bericht

Een fijne speelruimte

12 februari 2024

Wat is een fijne speelruimte? Moet een fijne speelruimte groot zijn, of klein? Moet er veel speelgoed aanwezig zijn of weinig? Een fijne speelruimte is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren door dingen zelf te ervaren en te doen, een goede speelruimte draagt bij aan deze ontwikkeling.

Lees bericht

Gezond gewicht

29 januari 2024

Kinderen én ouders kijken tegenwoordig steeds meer televisie en zitten veel vaker op hun telefoon. Dit is het gevolg van digitalisering. Hierdoor neemt beweging af en komt overgewicht steeds vaker voor.

Lees bericht

Spelenderwijs Leren

15 januari 2024

Als ouder is het belangrijk dat je je kind stimuleert in zijn/haar ontwikkeling. Als voorbereiding op school maar zeker ook ter bevordering van de zelfstandigheid. Maar hoe stimuleer je eigenlijk de ontwikkelingsgebieden van je kind?

Lees bericht
Loading blogs...