• Open van 7.00 tot 18.00 uur
  • Visie via de Gordon® methode
  • Kinderopvang in de Kempen
  • Flexibele kinderopvang

Welkom bij Kids Talent Hapert

Kids Talent Hapert is gevestigd in een woon-winkelpand op de hoek Kerkstraat 46/Markt 29 te Hapert. Het is kleinschalig, huiselijk en knus. Er zijn 4 groepen voor kinderen van 0-4 jaar. De groepen noemen wij kamers omdat onze locatie zo huiselijk is. T.w. de Tuinkamer, de Huiskamer, de Speelkamer Boven en de Speelkamer Beneden.

We hebben een aparte babyruimte en aparte groep voor de dreumes/peuters. Deze horizontale groepen (kamers) hebben een eigen dagprogramma, inrichting en speelmateriaal. Helemaal afgestemd op de specifieke behoeften van de leeftijdsgroep.

De locatie ligt heerlijk centraal bij het winkelcentrum met voldoende parkeergelegenheid én altijd de mogelijkheid om eerst zelf nog even een boodschap te doen.

 

Dit mag jij van ons verwachten

Stap 1

Rondleiding

Plan een rondleiding, krijg antwoord op al jouw vragen en ontmoet onze Pedagogische medewerkers

Stap 2

Kies de juiste dagen

Laat jouw kind groeien en zich ontwikkelen in een veilige, huiselijke en uitdagende omgeving

Stap 3

Geniet van je keuze

Voel je goed en zeker over de beslissing die je hebt gemaakt

Bekijk de virtuele tour in het groot

Hoe we werken

Ons grote knusse woonhuis heeft een fijne tuin en dit maakt Kids Talent Hapert eigenlijk meer een kleine familie dan een Kinderopvang. Met een vast team van lieve leidsters zorgen we ervoor dat de kinderen heerlijk kunnen spelen maar ondertussen ook goed kunnen ontwikkelen .

We werken met speciale dagprogramma’s en Vroeg- en Voorschoolse Educatie voor elke leeftijd. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zichzelf spelenderwijs en doen vooral zelfvertrouwen op. Zonder zich ervan bewust te zijn worden zij goed voorbereid op de basisschool.

Meer over ons
Kids talent Locatie Hapert

Impressie van onze locatie

Kids talent Locatie Hapert

De baby tuin

Kids talent Locatie Hapert

Een uitdagende omgeving

Kids talent Locatie Hapert

Huiselijk en kleinschalig

Kids talent Locatie Hapert

Hulpje van de dag

GGD - Kids Talent
Kwaliteit binnen onze kinderopvang

Gemeentelijke Gezondheidsdiensten oftewel de GGD

De GGD beschermt, bewaakt en bevorderd de gezondheid binnen de kinderopvang. Dit houdt in dat zij toezicht houden dat de kwaliteitseisen nageleefd worden en ondersteunen de ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid . Het doel hiervan is het bewaken dat ieder kinderdagverblijf zich houdt aan de gesteld eisen en kwaliteit binnen de kinderopvang. Dit doen zij doen middel van meerder inspecties per jaar.

Lees hier wat in het inspectierapport staat van Kids Talent locatie Hapert.

Geen wissel in personeel, altijd oprecht en eerlijk, geven goed advies, houden zich aan afspraken, doen alles in overleg met ouders, Kai is dol op alle begeleidsters!

- Janneke
Kids talent Locatie Hapert

Ons team

De pedagogische professionals van Kids Talent zijn zich bewust van het belang van de rol die zij dagelijks vervullen. Zij nemen de tijd om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Zijn inventief om te uit te dagen en zijn tegelijkertijd een steun en toeverlaat. Een complete verzorging in een veilige, vertrouwde omgeving. Kwaliteit en werkplezier gaat bij ons hand in hand.

Klik hier en maak kennis met ons top team

Wat kost kinderopvang?

Voor ieder gezin is dat anders. Wij helpen je graag bij het maken van een berekening. Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur weet jij wat kinderopvang voor jou écht kost.

Maak een berekening

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over ons

Kids talent Locatie Hapert

Wie zijn wij

Meer over de kwaliteit van Kids talent
Kids talent Locatie Hapert

Plan een Rondleiding

Een persoonlijke rondleiding wanneer het voor jou uitkomt