• Open van 7.00 tot 18.00 uur
  • Visie via de Gordon® methode
  • Kinderopvang in de Kempen
  • Flexibele kinderopvang

Kwaliteit Kinderopvang

Bij Kids Talent kan je altijd terecht voor de opvang van jouw kinderen. Onze ‘formule’ is uniek: Wanneer jij opvang wenst staan wij voor je klaar! De dagopvang werkt met horizontale groepen zodat we de baby’s en  peuters de passende specifieke zorg en aandacht kunnen geven die zij behoeven. Maar daar stopt het niet, want Kids Talent heeft voor de kinderen vanaf 4 jaar ook een buitenschoolse opvang  en voorschoolse opvang beschikbaar voor een heerlijke dag voor- of na school.

Kids talent Oirschot

Bij Kids Talent kunnen ouders kiezen uit diverse mogelijkheden:

Je kunt kiezen voor standaard opvang, waarbij je vaste dagen kiest en het maximale voordeel van de kinderopvangtoeslag meeneemt of je kiest voor flexibele opvang, waarbij je zelf de gewenste tijden in kan plannen. De opvangdagen die je nodig hebt zijn in te plannen via ons ‘ouderportaal’. Ook zijn er veel combinaties mogelijk.  En mocht een andere dag opvang eens wenselijk zijn of een extra dagje dan kun je altijd contact opnemen.

Deze unieke ‘formule’ maakt dat Kids Talent zowel voor kind als ouder het perfecte adres is voor kinderopvang. Voel je vrij te bellen of te mailen bij vragen, een oriënterend gesprek wil plannen of om eens langs te komen samen met jouw kind(eren).

Tip: Meld je kind zo vroeg mogelijk aan voor de dagopvang of BSO. Dan kom jij niet voor verrassingen te staan en kunnen wij alles gedegen inplannen voor de groepen en de leidsters.

Fijne communicatie, zowel op de locatie als op de mail/portaal. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen, en ook worden deze uitgevoerd voor zover mogelijk (als kind meewerkt haha) Superfijn lief, zorgzaam personeel!

- Ellen

De belofte van Kids Talent

Bladel 1 (110) - Kids Talent

Opvang wanneer jij het nodig hebt

Ook buitenschoolse en voorschoolse opvang beschikbaar

Foto website KT Oirschot buiten

Persoonlijke aandacht voor jouw kind en het gezin

Bladel 1 (140) - Kids Talent

Laten we samen de wereld ontdekken

Maak kennis met onze pedagogisch professionals

Al onze pedagogisch medewerkers zijn uiteraard volledig gediplomeerd. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in de ‘Gordon® methode’ want deze benadering hanteren wij binnen Kids Talent. Zo ben je er zeker van dat jouw kind professioneel en dus kundig wordt opgevangen.

Ondanks dat de wettelijke eisen beperkter zijn hiervoor, hebben wij toch besloten dat iedere medewerker in het bezit moet zijn van een EHBO-Certificaat. Zodat we de veiligheid van jouw kindje kunnen garanderen.

We stellen onze pedagogisch professionals graag aan je voor
Kids talent - Bladel Europalaan
Foto website KT Oirschot buiten
Huiselijk en betrokken

Buiten genieten van de natuur

Kids Talent heeft vijf locaties. Vijf locaties met ieder dezelfde visie maar ieder ook hun eigen uniek concept. Kleinschalig, huiselijk en de natuur vind je terug op iedere locatie. Een warme, enthousiaste en open visie, omdat wij geloven dat ieder kind uniek is en mag ontwikkelen op eigen tempo in een veilige en uitdagende omgeving onder het zicht van onze goed opgeleide pedagogisch professionals.

Kinderopvang met een missie;

De Gordon® methode

De Gordon® methode heeft als uitgangspunt ‘gelijkwaardigheid in relaties’. Het streeft naar een evenwicht tussen zorg voor jezelf en zorg voor de ander. Het opkomen voor eigen wensen en belangen gaat gepaard met het rekening houden met de wensen en belangen van anderen.

Al onze medewerkers luisteren naar de wensen, ideeën en feedback van zowel ouders maar zeker ook van de kinderen. Dialoog is het middel om open, respectvol en invoelend te zijn. Met name de kinderen krijgen altijd duidelijke argumenten te horen waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt. Een stimulans om zelf te leren aan te geven wat wél of juist niet te willen en waarom. Hoe fijn en gezond is het om je te kunnen en te mogen uiten?

Lees meer over de Gordon® methode
Foto website KT Oirschot buiten

De oudercommissie

De oudercommissie is een groep enthousiaste ouders die zich inzet voor de belangen van álle ouders en kinderen van Kids Talent. Het ‘Adviesrecht’ (inherent aan de reikwijdte van een oudercommissie) maakt dat zij overleg hebben met directie/management van Kids Talent. Om mee te denken, als klankbord en soms voor goedkeuring. Legio onderwerpen passeren de revue:

– Uitvoering pedagogisch Beleidsplan
– Handhaving/verbetering Kwaliteit Kids Talent
– Bevordering communicatie tussen ouders en pedagogisch medewerkers
– Bevordering communicatie tussen ouders onderling
– Vergroting ouderparticipatie

De oudercommissie kan ook betrokken/ingezet worden bij de organisatie van verschillende activiteiten omtrent feestdagen, ouderavond of anders.
Elke vestiging van Kids Talent heeft een eigen oudercommissie:

We stellen ze graag aan je voor.

Meer over ons

Foto website KT Oirschot buiten

de Gordon® methode

Meer over de visie van Kids Talent
Bladel 1 (281) - Kids Talent

Wat kost kinderopvang?

We helpen je graag bij het maken van een berekening