• Open van 7.00 tot 18.00 uur
  • Visie via de Gordon® methode
  • Kinderopvang in de Kempen
  • Flexibele kinderopvang

Dagopvang 0 tot 4 Jaar

Bij Kids Talent hebben we diverse opties en mogelijkheden:

Je kunt kiezen voor standaard opvang, waarbij je vaste dagen per week kiest en maximaal gebruik maakt van de kinderopvangtoeslag vanuit de overheid of je kiest  flexibele opvang. Waar het op neer komt: wanneer jij opvang wenst staan wij voor je klaar! De dagopvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar. In deze 4 jaar ontwikkelen kinderen zich motorisch, cognitief en sociaal-emotioneel in een  razendsnel tempo. Kids Talent speelt goed in op deze ontwikkeling en werkt daarom met horizontale groepen (kinderen spelen in een groep met leeftijdsgenootjes).

Binnen onze groepen zie je de Gordon® methode als uitgangspunt ‘gelijkwaardigheid in relaties’. De medewerkers luisteren naar de wensen en opmerkingen van de ouders maar ook van de kinderen en gaan hier met hen over in gesprek. Kinderen krijgen altijd duidelijke argumenten te horen waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt en worden gestimuleerd om zelf uit te leggen waarom ze iets wel of niet willen.  Zo leren zij zichzelf steeds beter uiten.

Kids talent Locatie Hapert

Dagopvang Baby’s

Baby’s hebben veel rust nodig. Onze groepsruimtes zijn rustig en ruim. Speciaal ingericht zodat ook de allerkleinsten zich prettig voelen. De baby’s kunnen rustig in de box spelen of ontspannen. Of zich in de ruimte (leren) voortbewegen, spelen op een fijn kleed. Natuurlijk hebben we veel speelgoed. Denk aan blokken, auto’s enz. Hier kunnen de kinderen zelfstandig of samen met de leidsters mee spelen. Spelenderwijs stimuleert dit de ontwikkeling van de kinderen. Andere activiteiten zijn voorlezen, zang & dans, wandelen, bewegingsspelletjes en zelfs creatieve uitspattingen. Laten we de knuffelmomenten niet vergeten!

De leidsters zijn lief, vriendelijk en denken mee. Zonder zorgen breng ik mijn kinderen omdat zij allemaal dat extra stapje zetten.

- Jeroen

We zien je graag bij Kids Talent

Voel je zo vrij om langs te komen,
we kijken uit naar je komst op één van onze locaties.

Plan een rondleiding in
Kids Talent Locatie Bladel
Foto website KT Oirschot buiten

Dagopvang Dreumesen

Voor alle dreumesen én peuters hebben wij elke dag een speciaal programma, dit noemen we het peuterprogramma. We bereiden de kinderen spelenderwijs zo goed mogelijk voor op de basisschool. Doormiddel van thema’s bieden wij onze dreumesen diverse activiteiten binnen deze onderwerpen. Elke groep is uitgerust met speelgoed dat aansluit op de interesses en behoeften van deze leeftijd. Te denken is aan een keukentje, een bouwhoek, poppenhoek, puzzels, knutselmateriaal etc. Daarnaast gaan we dagelijks naar buiten om een frisse neus te halen. We monitoren en registreren de ontwikkeling van de kinderen en bespreken dit met  de ouders tijdens een ouderavond of tien-minuten gesprek.

Bladel 1 (107) - Kids Talent

Peuterprogramma

Op onze locaties bieden wij elke dag een leuk, gezellig en vooral leerzaam peuterprogramma aan. Vol stimulans voor de ontwikkeling op cognitief, sociaal-emotioneel en motorisch vlak. De kinderen leren spelen met andere kinderen en bereiden zich langzaam voor op het basisonderwijs. De pedagogisch medewerkers gebruiken hiervoor maandelijkse thema’s. Het maandelijkse thema wordt dagelijks gestart met het voorlezen van een bijpassend en aansluitend verhaaltje. Aan de hand van het thema worden verschillende activiteiten aangeboden. Uiteraard is er ook ruimte voor vrij spel. Ook zeer van belang voor zowel ontwikkeling als prikkelverwerking én ontspanning.

Meer over ons

Foto website KT Oirschot buiten

De kwaliteit van Kids Talent

Wat mag jij als ouder verwachten van ons
Bladel 1 (281) - Kids Talent

Wat kost kinderopvang

Wij kunnen je helpen bij het maken van een berekening