• Open van 7.00 tot 18.00 uur
  • Visie via de Gordon® methode
  • Kinderopvang in de Kempen
  • Flexibele kinderopvang

Welkom bij Kids Bladel Europalaan

Kids Talent is centraal gevestigd in het voormalige postkantoor. Mooi verbouwd tot een dagopvang voor kinderen in leeftijd van 0-4 jaar. We werken met horizontale groepen. Beter gezegd: de baby’s, dreumesen en peuters hebben hun eigen groep. Elke ruimte passend, gezellig en huiselijk ingericht. Onze groot speelterrein is veilig en volledig ommuurd.

 

Dit mag jij van ons verwachten

Stap 1

Rondleiding

Plan een rondleiding, krijg antwoord op al jouw vragen en ontmoet onze Pedagogische medewerkers

Stap 2

Kies de juiste dagen

Laat jouw kind groeien en zich ontwikkelen in een veilige, huiselijke en uitdagende omgeving

Stap 3

Geniet van je keuze

Voel je goed en zeker over de beslissing die je hebt gemaakt

Bekijk de virtuele tour in het groot

Hoe we werken

Doordat de baby’s een eigen ruimte hebben kunnen zij ongestoord spelen en ontwikkelen in eigen tempo. In een fijne sfeer, met lieve ‘juffen’ en ons ‘basic’ spelmateriaal wordt de wereld ontdekt en worden zij gestimuleerd zelf na te denken.

In de Tuinkamer en Speelkamer hebben de dreumesen en peuters beschikking over vele hoekjes om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Er staat een gezellige grote tafel om samen te eten, drinken, knutselen of om lekker te kletsen. Zoals thuis!

Buiten hebben we ook nog eens lekker de ruimte om te spelen. Gras, zand, speelhuisjes, fietsen etc. Bij ons hebben de baby’s hun eigen buitenruimte. Zo kan echt iedereen fijn buitenspelen!

Uiteraard maken we vaak ook een wandeling. Even eruit om een frisse neus te halen. Kids Talent bezit een bolderkar en een kinderwagen.

Meer over ons
Kids talent - Bladel Europalaan

Impressie van onze locatie

Kids talent - Bladel Europalaan

De buitenruimte

Kids talent - Bladel Europalaan

Zelf boterhammen smeren

Kids Talent Locatie Bladel Europalaan

Uitdagend speelmateriaal

Kids talent - Bladel Europalaan

Creatieve activiteiten

GGD - Kids Talent
Kwaliteit binnen onze kinderopvang

Gemeentelijke Gezondheidsdiensten oftewel de GGD

De GGD beschermt, bewaakt en bevorderd de gezondheid binnen de kinderopvang. Dit houdt in dat zij toezicht houden dat de kwaliteitseisen nageleefd worden en ondersteunen de ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid . Het doel hiervan is het bewaken dat ieder kinderdagverblijf zich houdt aan de gesteld eisen en kwaliteit binnen de kinderopvang. Dit doen zij doen middel van meerder inspecties per jaar.

Lees hier wat in het inspectierapport staat van dagopvang Kids Talent locatie Bladel Europalaan.

Wij vinden de leidsters bij Kids Talent fantastisch :), we zijn super blij met jullie, en onze kinderen zijn ook gek op jullie allemaal! Daarnaast zijn we ook erg tevreden over de activiteiten die jullie met ze ondernemen, goede afwisseling tussen uitjes, binnen spelen, buiten spelen, knutsels en thema’s.

- Menno
Kids talent - Bladel Europalaan

Ons team

De pedagogische professionals van Kids Talent zijn zich bewust van het belang van de rol die zij dagelijks vervullen. Zij nemen de tijd om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Zijn inventief om te uit te dagen en zijn tegelijkertijd een steun en toeverlaat. Een complete verzorging in een veilige, vertrouwde omgeving. Kwaliteit en werkplezier gaat bij ons hand in hand.

Klik hier en maak kennis met ons top team

Wat kost kinderopvang?

Voor ieder gezin is dat anders. Wij helpen je graag bij het maken van een berekening. Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur weet jij wat kinderopvang voor jou écht kost.

Maak een berekening

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over ons

Kids talent - Bladel Europalaan

Wie zijn wij

Meer over de kwaliteit van Kids talent
Kids talent - Bladel Europalaan

Plan een Rondleiding

Een persoonlijke rondleiding wanneer het voor jou uitkomt