• Open van 7.00 tot 18.00 uur
  • Visie via de Gordon® methode
  • Kinderopvang in de Kempen
  • Flexibele kinderopvang

Welkom bij Kids Talent Bladel

De locatie Kids Talent aan de A. Vermeijlenlaan wordt gedeeld met OBS de Sleutelaar.
We hebben een fijne warme samenwerking met de Sleutelaar. De nabijheid speelt een grote rol: we spelen zo in op de behoeften van een grote groep kinderen. Vergeet zeker niet de aansluiting en doorstroom van peuter naar BSO/Basisschool en van school naar BSO. De kinderen kennen elkaar al en vriendschappen kunnen hierdoor groeien. Handig toch?

Kids Talent heeft aparte groepen voor baby’s, peuters en de BSO. Zo kunnen we ons goed focussen op een leeftijdsgroep met hun eigen specifieke ontwikkeling, wensen en behoeften.

 

Dit mag jij van ons verwachten

Stap 1

Een rondleiding

Plan een rondleiding, krijg antwoord op al jouw vragen en ontmoet onze Pedagogische medewerkers

Stap 2

Kies de juiste dagen

Laat jouw kind groeien en zich ontwikkelen in een veilige, huiselijke en uitdagende omgeving

Stap 3

Geniet van je keuze

Voel je goed en zeker over de beslissing die je hebt gemaakt

Bekijk de virtuele tour in het groot

Hoe we werken

De kinderen kunnen heerlijk binnen en vooral ook buiten spelen. Er is voldoende ruimte met volop speelgoed voor elke leeftijd. Omdat we met horizontale groepen werken passen we onze programma’s aan per leeftijdsgroep. Eigen meubilair, speelmateriaal en voorzieningen. De peuters worden voorbereid op de basisschool met diverse taken bekend uit het Peuterprogramma Startblokken. Zo verloopt de overgang van opvang naar basisschool soepel.

 

Meer over ons
Bladel 1 (136) - Kids Talent

Impressie van onze locatie

Bladel 1 (432) - Kids talent

de Buitenruimte

Bladel 1 (107) - Kids Talent

Boeken beer mand

Een Gymzaal

Kids Talent Locatie Bladel

Alles 'zelluf' mogen doen

De BSO

De BSO voelt voor de kinderen heel vertrouwd als zij eenmaal naar school gaan. De ruimte, kinderen en leidsters zijn immers bekend. Om het nóg leuker te maken: we bieden regelmatig hele leuke activiteiten aan zoals bv. koken, water spellen, luchtkussens en zelfs workshops.

 

Meer over ons
Kids Talent locatie Bladel BSO
GGD - Kids Talent
Kwaliteit binnen onze kinderopvang

Gemeentelijke Gezondheidsdiensten oftewel de GGD

De GGD beschermt, bewaakt en bevorderd de gezondheid binnen de kinderopvang. Dit houdt in dat zij toezicht houden dat de kwaliteitseisen nageleefd worden en ondersteunen de ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid . Het doel hiervan is het bewaken dat ieder kinderdagverblijf zich houdt aan de gesteld eisen en kwaliteit binnen de kinderopvang. Dit doen zij doen middel van meerder inspecties per jaar.

Lees hier wat in het inspectierapport staat van dagopvang Kids Talent locatie Bladel.
Lees hier wat in het inspectierapport staat van BSO Kids Talent locatie Bladel

Zorgzaam en altijd behulpzaam! Ieder kind wordt daar behandeld alsof het zijn eigen kind is. Zij helpen kinderen met liefde en begrip groot te brengen! De juffen hebben altijd een grote glimlach op hun gezicht, en kinderen nemen deze glimlach mee naar huis!

- Joanna
Kids Talent Locatie Bladel

Ons team

De pedagogische professionals van Kids Talent zijn zich bewust van het belang van de rol die zij dagelijks vervullen. Zij nemen de tijd om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Zijn inventief om te uit te dagen en zijn tegelijkertijd een steun en toeverlaat. Een complete verzorging in een veilige, vertrouwde omgeving. Kwaliteit en werkplezier gaat bij ons hand in hand.

Klik hier en maak kennis met ons top team

Wat kost kinderopvang

Voor ieder gezin is dat anders. Wij helpen je graag bij het maken van een berekening. Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur weet jij wat kinderopvang voor jou écht kost.

Maak een berekening

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over ons

Wie zijn wij

Meer over de kwaliteit van Kids talent

Plan een Rondleiding

Een persoonlijke rondleiding wanneer het jou uitkomt