• Open van 7.00 tot 18.00 uur
  • Visie via de Gordon® methode
  • Kinderopvang in de Kempen
  • Flexibele kinderopvang

Welkom bij Kids Talent Oirschot

Kids Talent Oirschot is gevestigd in een prachtig authentiek pand midden in het karakteristieke centrum van Oirschot. Het pand heeft een grote aanbouw en 2 buitenplaatsen waar onze kinderen iedere dag heerlijk spelen. We hebben aparte ruimtes (horizontale groepen) voor onze baby’s, dreumesen en peuters en daarnaast ook een hele gezellige BSO.

De ruimtes zijn speciaal ingericht voor elke leeftijdsgroep. Zodoende hebben de kinderen hun eigen ontwikkelingsspeelgoed en dagprogramma. De garantie voor een fijne dag tussen leeftijdsgenoten.

 

Dit mag jij van ons verwachten

Stap 1

Een rondleiding

Plan een rondleiding, krijg antwoord op al jouw vragen en ontmoet onze Pedagogische medewerkers

Stap 2

Kies de juiste dagen

Laat jouw kind groeien en zich ontwikkelen in een veilige, huiselijke en uitdagende omgeving

Stap 3

Geniet van je keuze

Voel je goed en zeker over de beslissing die je hebt gemaakt

Bekijk de virtuele tour in het groot

Hoe we werken

Kids Talent Oirschot lijkt misschien klein maar vergis je niet. Zodra je onze grote woonkeuken doorloopt vind je nóg meer speelruimte! De aangrenzende speelruimte heeft zelfs een eigen ingang en dit is tevens de hoofdingang (Karmelietessenstraat). Onze dagopvang is bovenal gezellig en huiselijk.

Onze baby’s verzorgen we in het voorste gedeelte van het pand. We hebben een warme ruimte gecreëerd voor een optimale verzorging en de nodige rustmomenten. Er is voldoende materiaal om zich spelenderwijs te ontwikkelen.
De dreumesen en peuters hebben ook hun eigen groep met aangepast meubilair en speelmateriaal. Wij werken met een peuterprogramma en bereiden onze kinderen voor op de BSO en basisschool!

 

Meer over ons
Kids talent Oirschot

Impressie van onze locatie

Huiselijk sfeer

Buitenruimte

Kids talent Oirschot

BSO op een uitdagende locatie

Kids talent Oirschot

'Zelluf' mogen ontdekken

BSO

De kans is heel groot dat veel kinderen elkaar al kennen omdat Kids Talent van bijna alle scholen in Oirschot kinderen opvangt. (de Plataan, de Linde en de Korenbloem) We starten de BSO altijd met een praatje aan een grote gezellige tafel. Wat drinken en fruit erbij om even op adem te komen. Er is veel te doen bij de BSO: van rustig lezen tot aan een actief spelletje tafelvoetbal. Er zijn speelhoeken en dus voor elk wat wils.

Meer over ons
Kids Talent oirschot BSO
GGD - Kids Talent
Kwaliteit binnen onze kinderopvang

Gemeentelijke Gezondheidsdiensten oftewel de GGD

De GGD beschermt, bewaakt en bevorderd de gezondheid binnen de kinderopvang. Dit houdt in dat zij toezicht houden dat de kwaliteitseisen nageleefd worden en ondersteunen de ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid . Het doel hiervan is het bewaken dat ieder kinderdagverblijf zich houdt aan de gesteld eisen en kwaliteit binnen de kinderopvang. Dit doen zij doen middel van meerder inspecties per jaar.

Lees hier wat in het inspectierapport staat van dagopvang Kids Talent locatie Oirschot
Lees hier wat in het inspectierapport staat van BSO Kids Talent locatie Oirschot

De leidsters! Zij zijn enthousiast, betrokken en ik heb de indruk dat ze dagelijks met passie werken. Onze kinderen leren veel bij Kidstalent en ze gaan altijd met veel plezier.

- Mike
Kids talent Oirschot

Ons team

De pedagogische professionals van Kids Talent zijn zich bewust van het belang van de rol die zij dagelijks vervullen. Zij nemen de tijd om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Zijn inventief om uit te dagen en zijn tegelijkertijd een steun en toeverlaat. Een complete verzorging in een veilige, vertrouwde omgeving. Kwaliteit en werkplezier gaat bij ons hand in hand.

Klik hier en maak kennis met ons top team

Wat kost kinderopvang

Voor ieder gezin is dat anders. Wij helpen je graag bij het maken van een berekening. Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur weet jij wat kinderopvang voor jou écht kost.

Maak een berekening

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over ons

Kids talent Oirschot

Wie zijn wij

Meer over de kwaliteit van Kids talent

Plan een Rondleiding

Een persoonlijke rondleiding wanneer het jou uitkomt