• Open van 7.00 tot 18.00 uur
  • Visie via de Gordon® methode
  • Kinderopvang in de Kempen
  • Flexibele kinderopvang

Van de eerste Baby Echo naar een plekje op het kinderopvang

Wat gaat de tijd snel, er komt zoveel op je af! Wat moet je allemaal regelen, hoeveel dagen ga je na de komst van je baby werken? Gaat opa en oma oppassen? Wie gaat er voor mijn kind zorgen? Wat er ook in je hoofd speelt; Maak je geen zorgen. We helpen je graag.

Volg ons eenvoudig stappenplan

Stap 1

Ontmoet de leidsters

Boek een rondleiding en krijg antwoord op al jouw vragen.

Stap 2

Kies de juiste dagen

Geef jouw kind de mogelijkheid te ontwikkelen binnen een uitdagende en levendige omgeving.

Stap 3

Geniet

De kinderopvang is geregeld, niet meer over na denken. Nu lekker genieten van je groeiende buik

Kinderopvang met een Visie

De Gordon® methode

De Gordon® methode heeft als uitgangspunt ‘gelijkwaardigheid in relaties’. Het streeft naar een evenwicht tussen zorg voor jezelf en zorg voor de ander. Het opkomen voor eigen wensen en belangen gaat gepaard met het rekening houden met de wensen en belangen van anderen. De medewerkers luisteren naar de wensen en opmerkingen van de ouders maar ook van de kinderen en gaan hier met hen over in gesprek. Kinderen krijgen altijd duidelijke argumenten te horen waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt en worden gestimuleerd om zelf uit te leggen waarom ze iets wel of niet willen. Zo leren zij zichzelf steeds beter uiten.

Meer over de Gordon® methode
Kids talent Locatie Hapert

Onze Locaties

Kids Talent telt 5 Locaties

5 Locaties in de omgeving van Hapert, Bladel en Oirschot. Kids Talent is flexibel in het opvangen van kinderen. Je kan bij Kids Talent zelf de gewenste tijden inplannen. Deze unieke ‘formule’ maakt dat Kids Talent zowel voor kind als ouder het perfecte adres is voor kinderopvang. Voel je vrij te bellen of te mailen bij vragen, een oriënterend gesprek wil plannen of om eens langs te komen samen met jouw kind(eren).

Kantoor Kids talent
Kosten

Iedere ouder heeft recht op kinderopvang toeslag

De teruggaven van de kinderopvang toeslag is voor ieder gezin anders. Deze berekening wordt gemaakt door middel van een bruto jaarinkomen en de aantal uren beschreven op contract.
Wij kunnen helpen bij het maken van een berekening. Klik hier voor het maken van een berekening

Rondleiding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over ons

Foto website KT Oirschot buiten

Naar de dagopvang

Bekijk pagina
Foto website KT Oirschot buiten

Meer over Kids talent

Bekijk pagina
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Alped’Huzes 2024 – Renske

13 juni 2024

Mijn naam is Renske Waarma en op 6 juni heb ik voor de 4e keer deelgenomen aan Alped’HuZes. Een evenement waarbij we met zo’n 5000 man de berg Alp d’Huez op fietsen, wandelen of hardlopen en daarmee zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor het KWF. Ik wil jullie graag even meenemen naar de belevenissen van die dag.

Lees bericht

Babygeluiden

6 mei 2024

Je bent bevallen van je eerste kindje. Je slaapt slecht en bent misschien nog wat onzeker. En nu huilt je kind ook nog VEEL! Je zit even niet meer op die roze wolk, want al die babygeluiden en huiltjes lijken op elkaar. Wat moet ik toch doen? Lees hier verder

Lees bericht