Kids Talent Bladel

 

Vestigingen van Kids Talent

Aan de A. Vermeijlenlaan in Bladel is in één gebouw een totaalaanbod gevestigd voor onderwijs (OBS de Sleutelaar) en kinderopvang (Kids Talent) voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. De zorg voor het individuele kind staat daarbij centraal.  Kids Talent heeft daar 4 ruimtes tot zijn beschikking: een babyruimte, 2 peuterruimtes en een bso- ruimte. Kleinschalig en overzichtelijk dus! De baby's spelen in de babyruimte die speciaal ingericht is voor deze leeftijdsgroep. Zij stromen door naar de peutergroep wanneer ze kunnen lopen en er sociaal- emotioneel klaar voor zijn. Dit overleggen wij uiteraard altijd met de ouders.

(vergroot virtuele rondleiding)

Wij werken op alle groepen met VVE (Vroeg- en Voorschoolse educatie). Dit houdt in dat we de kinderen spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. We beginnen de dag altijd in een kringetje, we lezen dan een boek, zingen liedjes, vertellen van alles en er wordt vaak gedanst. Ook knutselen we (bijna) elke dag iets en spelen we buiten in de zandbak, op de glijbaan of met de fietsen en karren. We gaan regelmatig wandelen met onze grote bolderkar of naar een speeltuintje in de buurt. En as het slecht weer is kunnen we gymmen en spelletjes doen in de speelzaal van school dus hoe dan ook kan er genoeg bewogen worden!
Als uw kind bij ons het peuterprogramma volgt, is het niet nodig dat hij/ zij ook nog naar de Peuterspeelzaal gaat. We streven namelijk dezelfde doelen na en dragen de informatie op dezelfde manier over naar de toekomstige basisschool. Elk jaar houden wij een ouderavond waarop u informatie krijgt over de ontwikkeling van uw kind, maar als u op een ander moment vragen of zorgen over uw kind heeft nemen we daar uiteraard ook direct tijd voor.

Om 14.45u komen de kinderen van OBS de Sleutelaar bij onze buitenschoolse opvang spelen. Bij de bso hebben we elke maand een kalender waarop allerlei leuke activiteiten staan, zoals knutselactiviteiten, spelletjes, activiteiten voor buiten enz. Ook komen er regelmatig bijzondere activiteiten voorbij zoals een breakdanceworkshop, graffiti spuiten o.l.v. een kunstenaar of een excursie. Ook doen we regelmatig mee met Click Sport & Cultuur, een naschools aanbod dat binnen de gemeente Bladel aangeboden wordt. Elke dag is er een activiteit waaraan de kinderen mee kunnen doen, maar als ze liever zelf willen spelen met ons speelgoed dan mag dat natuurlijk ook.

In ons computersysteem houden wij bij of de kinderen goed gegeten, gedronken, geslapen hebben, registreren we wanneer alle kindjes verschoond zijn en noteren we de leuke dingen die we op een dag doen. Zo zorgen we ervoor dat alle kinderen kunnen genieten van hun tijd bij ons en dat alle ouders op een overzichtelijke manier kunnen zien hoe het met hun kindje gegaan is. De ouders kunnen vanuit thuis inloggen en zo de ingevulde gegevens nog eens op hun gemak na lezen. 
Kids Talent Bladel Kids Talent Europalaan Kids Talent Hapert Kids Talent Oirschot Kids Talent Oirschot Buiten
 

Contactgegevens Kids Talent Bladel

August Vermeijlenlaan 1
5531 TW Bladel

T: 0497-369537
M: 06-39111271
E: bladel@kidstalent.nl
Contactpersoon: Hanneke Wijnen

LRK - nummers:

  • BSO: 191394865
  • KDV: 174165092

GGD rapport BSO
GGD rapport KDV

OBS de Sleutelaar

Wij werken nauw samen met OBS de Sleutelaar. Klik hier voor meer informatie over de Sleutelaar.

OBS de Sleutelaar

Klik hier voor routeplanner.
Route naar Kids Talent Bladel

"Als je het leuk vindt dan hebben we hier ook het 1ste filmpje van onze locatie Bladel uit 2012."