Kinderdagverblijf in Noord-Brabant

Kinderdagverblijf in Noord-Brabant

De tussenschoolse opvang op 't Smelleken bestaat uit een team van ongeveer 30 overblijfkrachten. De kinderen hebben pauze van 12.00 tot 13.15 uur.

Team Tussentijdse schoolopvang van 't Smelleken
De kinderen worden in de klas opgevangen door een overblijfkracht en alle kinderen krijgen de gelegenheid om in alle rust te eten en te drinken.We proberen voor elke klas een overblijfkracht in te zetten en in lagere klassen soms meer. We streven er naar om per 15 kinderen 1 overblijfkracht te hebben.Ook hebben ze vaak dezelfde overblijfkracht zodat er een band ontstaat. Na het eten en wat kletsen gaan we bij droog weer altijd naar buiten even een frisse neus halen. Groep 1 en 2 gaan op de kleuterspeelplaats lekker spelen en de andere groepen gaan of naar het park of blijven op de speelplaats spelen.

Hierdoor heeft iedereen genoeg ruimte om te rennen en te ballen .Als ze op het schoolplein blijven hebben we grote buitenspelen zoals mens erger je niet, vier op een rij, domino, stoepkrijt en nog veel meer. Ook is er gelegenheid om gewoon even te kletsen op het bankje onder de verhalenboom.
We proberen het iedereen naar de zin te maken en ons doel is een leuk uurtje voor iedereen. Om 13.00 gaan we ons weer rustig klaarmaken voor de les. We zijn er elke dag met 8 a 10 overblijfkrachten voor u kinderen.We gaan het liefst naar buiten,maar als het regent is er binnen ook van alles te doen in het knutsellokaal, het tv lokaal ,spelletjes in de grote hal of gewoon lekker kletsen mag ook .Als u vragen heeft of tips kunt u altijd contact opnemen met naar onze tso coo�rdinator Yolanda Tazelaar, email: tso-smelleken@kidstalent.nl of telefoonnummer 06-42607832

Kinderdagverblijf in Noord-Brabant

Onze beloftes

Opvang wanneer u het nodig heeft
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Bekijk onze Kids Talent vestigingen
Kids Talent Bladel
Kids Talent Bladel Europalaan
Kids Talent Hapert
Kids Talent Oirschot Nieuwstraat
Kids Talent Oirschot Buiten

Bekijk onze TSO vestigingen
TSO 'T Smelleken in Valkenswaard
TSO De Smelen in Valkenswaard
TSO de Trumakkers
TSO De Merlebos

Super fijn bij Kids Talent

"Vind het super fijn bij Kids Talent. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."