De tussenschoolse opvang op de Trumakkers

De tussenschoolse opvang op de Trumakkers

OBS de Trumakkers werkt met een continuerooster. Van 12:00 tot 12:45 uur hebben de kinderen pauze. Kids Talent verzorgt de Tussenschoolse opvang (TSO) voor de Trumakkers.

Wij vinden het belangrijk dat er bij de TSO professioneel gewerkt wordt. Daarom hebben onze leidsters allemaal de training leidster tussenschoolse opvang gedaan. Daarnaast krijgen zij de mogelijkheid om de Gordon communicatietraining en de cursus EHBO voor kinderen te volgen. Zo kunnen zij de kinderen tijdens de middagpauze goed en kundig begeleiden.

De TSO is in twee stukken verdeeld:

het eetmoment en
het speelmoment.
Het eetmoment duurt 15 minuten. In deze tijd eten en drinken de kinderen hun meegebrachte boterhammen en drinken op. Na deze 15 minuten gaan de kinderen lekker buiten spelen. Fietsen, karren, scheppen, emmertjes, springtouwen, enz. worden tevoorschijn gehaald. De kinderen hebben op het plein alle ruimte om te ravotten. Alleen groep 1 t/m 4 blijft namelijk op het plein. Groep 5 t/m 8 gaat naar het veld. Het veld is een groot grasveld met een speeltuin en een voetbalterrein. De kinderen kunnen hier heerlijk hun gang gaan; verstoppertje spelen, voetballen, schommelen of gewoon lekker kletsen. In ieder geval even ontspannen.

Om 12:40 uur gaat de 1e bel. De kinderen mogen nu weer naar binnen. Ze hebben gegeten, gespeeld, even bijgekletst en kunnen om 12:45 uur weer vrolijk aan de lessen beginnen.

De tussenschoolse opvang op de Trumakkers

Onze beloftes

Opvang wanneer u het nodig heeft
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Bekijk onze Kids Talent vestigingen
Kids Talent Bladel
Kids Talent Bladel Europalaan
Kids Talent Hapert
Kids Talent Oirschot Nieuwstraat
Kids Talent Oirschot Buiten

Bekijk onze TSO vestigingen
TSO 'T Smelleken in Valkenswaard
TSO De Smelen in Valkenswaard
TSO de Trumakkers
TSO De Merlebos

Super fijn bij Kids Talent

"Vind het super fijn bij Kids Talent. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."