Personeel

Personeel van Kids Talent

Al onze groepsleidsters zijn uiteraard volledig gediplomeerd en pedagogisch Gordon-opgeleid zodat u er zeker van kan zijn dat je kinderen professioneel worden opgevangen. Daarnaast zijn al onze leidsters EHBO gecertificeerd. Hoewel de wettelijke eisen veel beperkter zijn, zijn wij van mening dat met deze kennis veel ongelukjes kunnen worden voorkomen ipv het bieden van eerste hulp.

Vacatures Kids Talent

Pedagogisch medewerkster (contract tussen 16-36 uur p/week)

Wij zoeken een enthousiaste pedagogisch medewerkster die zich volledig inzet voor een perfecte zorg van de kinderen, een fijne sfeer kan neerzetten en zeer betrokken samenwerkt met collega's.
Je bent echt een onderdeel van een hecht team waarin iedereen zo zijn eigen kwaliteiten en inbreng heeft en met het team opvang biedt waar de kinderen graag naar toe gaan, de kinderen zich spelenderwijs goed ontwikkelen en waarbij de uitdaging voor de kinderen en collega's opgezocht wordt.

De werkzaamheden worden geboden op onze locatie in Bladel, Oirschot of Hapert. We zijn een flexibele opvang dus het is belangrijk dat je met ons meebeweegt. Natuurlijk zorgen we voor een goede balans met prive.

Als je een ervaren pedagogisch medewerkster bent en ons team toegevoegde waarde kan brengen dan willen we je vragen om een motivatiemail inclusief CV te mailen naar info@kidstalent.nl.

Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Login voor personeel
Login voor Kids Talent medewerkers Bladel.
Login voor Kids Talent medewerkers Europalaan.
Login voor Kids Talent medewerkers Hapert.
Login voor Kids Talent medewerkers Oirschot.
Login voor Kids Talent medewerkers Oirschot Buiten.

Login voor TSO medewerkers.

Super fijn bij Kids Talent

"Vind het super fijn bij Kids Talent. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."