Personeel

Personeel van Kids Talent

Al onze groepsleidsters zijn uiteraard volledig gediplomeerd en pedagogisch Gordon-opgeleid zodat u er zeker van kan zijn dat je kinderen professioneel worden opgevangen. Daarnaast zijn al onze leidsters EHBO gecertificeerd. Hoewel de wettelijke eisen veel beperkter zijn, zijn wij van mening dat met deze kennis veel ongelukjes kunnen worden voorkomen ipv het bieden van eerste hulp.

Vacatures Kids Talent

Pedagogisch medewerkster voor de locatie Oirschot/Bladel (20-30 uur p/week)

Wij zoeken een enthousiaste pedagogisch medewerkster die zich volledig inzet voor een perfecte zorg van de kinderen, een fijne sfeer kan neerzetten en zeer betrokken samenwerkt met collega's.
Je bent echt een onderdeel van een hecht team waarin iedereen zo zijn eigen kwaliteiten en inbreng heeft en met het team opvang biedt waar de kinderen graag naar toe gaan, de kinderen zich spelenderwijs goed ontwikkelen en waarbij de uitdaging voor de kinderen en collega's opgezocht wordt. (Geen van 9:00 tot 17:00 mentaliteit)

De werkzaamheden worden geboden op onze locatie in Oirschot. We zijn een zeer flexibele opvang dus het is belangrijk dat je met ons meebeweegt. Natuurlijk zorgen we voor een goede balans met prive.

Als je een ervaren pedagogisch medewerkster bent en ons team toegevoegde waarde kan brengen dan willen we je vragen om een motivatiebrief/mail inclusief CV te mailen naar Linda van Gorp, oirschot@kidstalent.nl. /

TSO-coördinatrice Basisschool De Belhamel (Dommelen).

Op de basisschool 'De Belhamel' in Dommelen zullen wij starten met de TussenSchoolse Opvang en zoeken een TSO-coordinatrice en TSO krachten.
De TSO-coördinatrice geeft leiding aan de TSO-krachten, zorgt voor de planning van de kinderen en TSO_krachten en onderhoud de contacten met de school en de ouders. De TSO dagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Gemiddeld werkt de coördinator 8 uur per week tijdens de schoolweken en tijdens de vakanties niet (Gemiddeld arbeidscontract voor 7 uur per week).

Wij zoeken een team-player die samen met haar team een leuke en goed georganiseerde pauzetijd voor de kinderen verzorgd.

Voor sollicitatie of meer informatie kan je contact opnemen met Stefan Beekveldt via emailadres: stefan@kidstalent.nl.

TSO-kracht voor scholen in Valkenswaard/dommelen

Door de groei van het aantal kinderen die naar de Tussenschoolse Opvang gaan en de start van de TSO bij de Belhamel in Dommelen zijn wij op zoek naar enthousiaste TSO-krachten. Een diploma is niet vereist maar als je het in je hebt om op een enthousiaste en goede wijze de kinderen een leuke lunchtijd te geven dan willen we je vragen om je aan te melden bij de locatie waar je graag tussen de middag zou willen helpen. Je kan ook een email sturen naar administratie@kidstalent.nl

Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Login voor personeel
Login voor Kids Talent medewerkers Bladel.
Login voor Kids Talent medewerkers Europalaan.
Login voor Kids Talent medewerkers Hapert.
Login voor Kids Talent medewerkers Oirschot.
Login voor Kids Talent medewerkers Oirschot Buiten.

Login voor TSO medewerkers.

Super fijn bij Kids Talent

"Vind het super fijn bij Kids Talent. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."