Kids Talent Oirschot

Kids Talent Oirschot in vergelijking tot Pluto Oirschot

Pluto Oirschot is een organisatie die standaard kinderopvang aanbiedt. Dat betekent dat de ouders vooral standaard dagen moeten afnemen, ongeacht of zij op die dagen dan ook altijd komen. Als je tijdens vakanties of vrije dagen je kind niet naar de opvang van Pluto Oirschot brengt dan dien je toch te betalen. De flexibele opvang van Kids Talent kent Pluto Oirschot helemaal niet.

Met de flexibele opvang betaal je per uur alleen maar voor de opvang die je nodig hebt. Hierdoor bespaar je dagelijks/wekelijks vaak vele uren opvang die je dus niet hoeft te betalen. Dat scheelt per maand vaak honderden euro's.
Maar er is nog een groot voordeel. Je kan bij Kids Talent de opvang wisselen over meerdere dagen. Dus als je bijvoorbeeld 1 dag opvang nodig hebt maar die is soms op dinsdag en soms op woensdag dan kan dat en je betaalt maar voor 1 dag. Bij Pluto Oirschot zal je beide dagen moeten afnemen en betalen. Dus hoe meer flexibiliteit je nodig hebt hoe groter het voordeel is bij Kids Talent.
Bij de Kids Talent Contractwijzer kan je eenvoudig laten uitrekenen welk opvangcontract voor jou het beste en meest voordelig is. Daarbij wordt een bruto en netto berekening gemaakt. Om totaal overzicht te krijgen is er ook een vergelijk met Pluto Oirschot gemaakt.

De opvang is gevestigd in een prachtig authentiek pand midden in het karakteristieke centrum van Oirschot. We hebben aparte ruimtes voor onze baby's, dreumesen en peuters en daarnaast ook een hele gezellige BSO. Iedere ruimte is speciaal ingericht naar leeftijd waardoor de kinderen hun eigen ontwikkelingsspeelgoed en dagprogramma kunnen volgen maar vooral ook veel samen met elkaar kunnen optrekken.
Pluto Oirschot

Kijk binnen

Bekijk Kids Talent Oirschot in een virtuele tour. En verken vast deze vestiging. Wil je graag ieder hoekje van Kids Talent Oirschot bekijken? Plan een vrijblijvende rondleiding voor deze vestiging.

Bekijk virtuele tour in het groot

Hoe we werken

Kids Talent Oirschot is gevestigd aan de mooie en authentieke Nieuwstraat. Van buitenaf lijkt het een kleine opvanglocatie maar vergis je niet. Aan de achterkant van het voorste gebouw loop je via een gezellige grote leefkeuken door naar een aangrenzend pand met uiteraard een eigen ingang (Karmelietessenstraat). Hierdoor hebben we ontzettend veel binnenruimte. Onze opvang is heel huiselijk ingericht met een mooie houten vloer en gezellige elementen.

Onze baby's verblijven vooraan in het pand waar de ruimte speciaal voor hen is ingericht zodat we een optimale verzorging en rustmomenten kunnen creëren met volop ontwikkelingsmateriaal waarmee zij de wereld en vooral zichzelf kunnen ontwikkelen. De dreumesen en peuters hebben ook hun eigen ruimtes en ook voor hen werken we met een speciaal ontwikkelprogramma "Uk en Puk". De peuters worden zonder zich ervan bewust te zijn goed voorbereid op de basisschool via het VVE programma (Vroeg- en Voorschoolse Educatie). Zij hebben vooral veel plezier en zeker samen met hun leeftijdgenootjes.

Deze leeftijdgenootjes zien zij ook weer terug op de BSO, zeker ook omdat we de kinderen van bijna alle scholen in Oirschot ophalen. Als ze van school komen dan starten we eerst met elkaar aan een grote gezellige tafels. Even iets drinken, fruit en groente eten en vooral de dag bepraten. Daarna kan iedereen in 1 van de vele speelhoeken duiken, of het nu rustig lezen is of een prachtig LEGO bouwwerk maken. K'NEX, Wii of Airhockey is, bij ons is van alles te doen!


Dit maakt Kids Talent Oirschot extra bijzonder:

  • Er is binnen enorm veel ruimte voor de kinderen om te spelen en ontwikkelen
  • De locatie ligt in een gezellig, mooi dorp en heerlijk centraal
  • De BSO heeft z'n eigen grote ruimte, even helemaal los van school. We halen de kinderen van alle scholen in Oirschot.
  • Ideaal voor kinderen uit Best.

Fotogalerie

Bekijk de foto's van onze vestiging in Oirschot:

Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Vrijblijvende rondleiding plannen
Kids Talent Oirschot

Contact gegevens Kids Talent Oirschot
Nieuwstraat 10
5688 BE Oirschot

T: 0499-570397
M: 06-39112252
E: Oirschot@kidstalent.nl
Contactpersoon: Sarah Lee Laros

Bekijk ook onze andere vestigingen
Kids Talent Best
Kids Talent Best Europalaan
Kids Talent Hapert
Kids Talent Oirschot Nieuwstraat
Kids Talent Oirschot Buiten

LRK - nummers:
BSO: 458483473
KDV: 170931870

GGD rapport BSO
GGD rapport KDV


Omgeving opvang

Alle scholen

We halen de kinderen van alle scholen in Oirschot.

  • Kids Talent Oirschot, Nieuwstraat 10, 5688 BE Oirschot