Klantreacties

Reacties van ouders

Om een goede opvang te bieden zijn de ervaringen van onze ouders een hele belangrijke graadmeter. Deze mening geeft ons de mogelijkheid om te verbeteren daar waar mogelijk en te koesteren waar de kinderen en ouders zeer tevreden over zijn.

Wij brengen onze meiden inmiddels al jaren naar Kids Talent. De leidsters zijn betrokken, professioneel en bieden de kinderen persoonlijke aandacht. Met name de kleinschaligheid en huiselijke, gezellige no-nonsence-- sfeer spreken ons erg aan. Daarnaast vinden we het erg handig dat je de mogelijkheid wordt geboden om de kinderen 's avonds mee te laten eten. Een fijne bijkomstigheid. Kids Talent voelt als een tweede thuis voor onze meiden!

Al bijna 6 jaar gaan onze kinderen naar Kids Talent in Bladel. Dat doen ze altijd met heel veel plezier. De leidsters zijn vriendelijk en er worden leuke activiteiten met de kinderen ondernomen. Daarnast is het geen probleem om je eigen planning door te geven oftewel: Helemaal TOP! Het enige nadeel is dat ze geen BSO voor andere scholen dan de Sleutelaar kunnen bieden want anders zat onze oudste dochter er nu zeker nog!De opvang sluit tot nu toe aan. Maar zou graag na schoolse opvang willen zien. Straks als mijn kind naar school gaat moet ik naar een ander kdv dat niet zo flexibel is als Kidstalent. Moet daar een verplicht aantal uren opnemen voor een flexibel contract en zoveel uren heb ik dan niet nodig per maand.Onze kids zaten eerst op een andere opvang. wegens werk moesten we naar een flexibele opvang. heel spannend zo'n overgang maar hier waren ze vrijwel meteen veel vrolijker! ( wel al meer dan een jaar geleden dat dit gebeurd is hoor).Vriendelijke, enthousiaste en geïnteresseerde leidsters, staan open voor feedback en wordt meteen op gehandeld. Denken mee in het bieden van passende opvangmogelijkheden. Aanrader voor iedereen.
Misschien op de site nog meer naar voren brengen wat bij jullie "flexibel" inhoud. Dit wordt echt nergens overtroffen. Ik kan het weten. Er zijn momenteel veel centra die adverteren met flexibele opvang. Die bieden niet de helft van de flexibeliteit die Kidstalent biedt. Wat er bij jullie mogelijk is voor mensen die onregelmatig werken is echt buitengewoon.

Klantreactie

"Misschien op de site nog meer naar voren brengen wat bij jullie "flexibel" inhoud. Dit wordt echt nergens overtroffen. Ik kan het weten"