Kids Talent Hapert

Kids Talent Hapert vs Nummer1 Hapert

Nummer1 Hapert is een organisatie die standaard kinderopvang aanbiedt. Dat betekent dat de ouders vooral standaard dagen moeten afnemen, ongeacht of zij op die dagen dan ook altijd komen. Als je tijdens vakanties of vrije dagen je kind niet naar de opvang van Nummer1 Hapert brengt dan dien je toch te betalen. De flexibele opvang van Kids Talent kent Nummer1 Hapert helemaal niet.
Met de flexibele opvang betaal je per uur alleen maar voor de opvang die je nodig hebt. Hierdoor bespaar je dagelijks/wekelijks vaak vele uren opvang die je dus niet hoeft te betalen. Dat scheelt per maand vaak honderden euro's.
Maar er is nog een groot voordeel. Je kan bij Kids Talent de opvang wisselen over meerdere dagen. Dus als je bijvoorbeeld 1 dag opvang nodig hebt maar die is soms op dinsdag en soms op woensdag dan kan dat en je betaalt maar voor 1 dag. Bij Nummer1 Hapert zal je beide dagen moeten afnemen en betalen. Dus hoe meer flexibiliteit je nodig hebt hoe groter het voordeel is bij Kids Talent.
Bij de Kids Talent Contractwijzer kan je eenvoudig laten uitrekenen welk opvangcontract voor jou het beste en meest voordelig is. Daarbij wordt een bruto en netto berekening gemaakt. Om totaal overzicht te krijgen is er ook een vergelijk met Nummer1 Hapert gemaakt.

Kids Talent Hapert is gevestigd in een groot woonhuis in de zijstraat van de Oude Provincialeweg in Hapert. Het is er echt huiselijk en gezellig en niet zo massaal. Er zijn 2 groepen kinderen met maximaal 13 kinderen van 0-4 jaar. Hierdoor is het ook voor de kinderen fijn en overzichtelijk met ieder zijn/haar eigen plekje in dit 'grote gezin'.
Nummer1 hapert

Kijk binnen

Bekijk Kids Talent Hapert in een virtuele tour. En verken vast deze vestiging. Wil je graag ieder hoekje van Kids Talent Hapert bekijken? Plan een vrijblijvende rondleiding voor deze vestiging.

Bekijk virtuele tour in het groot

Hoe we werken

De locatie ligt in een gezellige woonwijk maar toch lekker centraal. De papa's en mama's hoeven niet een hele woonwijk door te slingeren maar zijn zo weer op de doorgaande weg. Ideaal. Ook voor de kinderen want zij 'groeien op' in een heerlijk woonhuis met een fijne tuin. Het is natuurlijk voldoende groot maar niet zo super groot. Dat maakt het juist zo knus voor de kinderen en geeft het echt het gevoel bij een groot gezin te zijn. Met een vast team van lieve leidsters zorgen we ervoor dat de kinderen heerlijk kunnen spelen maar ondertussen ook goed kunnen ontwikkelen . We werken met speciale dagprogramma's en Vroeg- en Voorschoolse Educatie voor elke leeftijd. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zichzelf spelenderwijs doen vooral zelfvertrouwen op. En zonder zich ervan bewust te zijn, zijn zij goed voorbereid op de basisschool.


Dit maakt Kids Talent Hapert extra bijzonder:

  • Huiselijk en knus. Er zijn maar 2 groepen
  • Lekkere rustige omgeving met een fijne ingesloten tuin.
  • Lekker centraal in het dorp
  • Ideaal voor kinderen uit Mierde

Video

Bekijk de een video van onze vestiging in Hapert:

Fotogalerie

Bekijk de foto's van onze vestiging in Hapert:

Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Vrijblijvende rondleiding plannen
Kids Talent Hapert

Contact gegevens Kids Talent Hapert
Abdijstraat 2
5527 BD Hapert

T: 0497-843246
M: 06-48264286
E: hapert@kidstalent.nl
Contactpersoon: Hanneke Wijnen

Bekijk ook onze andere vestigingen
Kids Talent Mierde
Kids Talent Mierde Europalaan
Kids Talent Hapert
Kids Talent Oirschot Nieuwstraat
Kids Talent Oirschot Buiten

LRK - nummer:
KDV: 539524992

GGD rapport KDV

Omgeving opvang

Een fijne knusse opvang

Huiselijk en knus. Er zijn maar 2 groepen.

  • Kids Talent Hapert, Abdijstraat 2, 5527 BD Hapert