Gastouderbureau Brabant in Heeze

Gastouderbureau Brabant in Heeze


Gastouderbureau Brabant is een regionaal en servicegericht gastouderbureau, gevestigd in Oirschot waarbij u de opvang administratief zo geregeld hebt dat ook deze uren in aanmerking komen voor de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

GASTOUDERBUREAU BRABANT BV
Een tweede thuis

Bent u op zoek naar flexibele huiselijke opvang voor uw kind, of wilt u op deze manier juist kinderen opvangen als gastouder?
Kies dan voor opvang via GASTOUDERBUREAU BRABANT BV!

Wij zijn een gecertificeerde organisatie die voorziet in opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij bemiddelen en begeleiden bij kleinschalige opvang in het huis van de gastouder of bij uw gezin thuis

GEGARANDEERDE opvangconstructie
Goede PRIJS-KWALITEIT verhouding
U ontvangt SUBSIDIE over de opvangkosten
Goede VERDIENSTEN gastouder
Begeleiding bij SCHOLING gastouders
Vraagouders die hun kinderen al naar een gastouder/opa/oma brengen kunnen samen besluiten de opvang te formaliseren door inschrijving bij Gastouderbureau Brabant.

Dit alles is ook te combineren met de kinderdagverblijven van KIDS Talent! Mocht uw gastouder op vakantie gaan of onverhoopt ziek zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht voor een voor u passende oplossing.

De Wet Kinderopvang bepaalt dat gastouderopvang moet bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving. Gastouderbureau Brabant houdt nauwlettend in de gaten of de opvang bij de gastouders met wie wij samenwerken, aan alle gestelde eisen voldoet. Gastouderbureau Brabant heeft een adviserende, bemiddelende en ondersteunende rol bij het tot stand brengen en onderhouden van een goede samenwerking tussen vraag- en gastouders.

De centrale persoon is de intercedente van het gastouderbureau die het gehele traject, van aanmelding tot en met onderhoud, begeleidt. De intercedente houdt regelmatig contact met de vraag- en gastouders. Het zorg dragen voor een goede communicatie tussen alle partijen beschouwen wij als essentieel onderdeel van onze dienstverlening.

Super handig, opvang gegarandeerd! En altijd: 'zorg met een hart'.
Bel gerust voor meer informatie: 0499-570397 en vraag naar Gonny van Donkelaar of mail ons: home-edition@kidstalent.nl.

Overstappen van een ander gastouderbureau naar ons? Informeer naar onze overstapservice.

Contactgegevens Gastouderbureau
Kids Talent

Nieuwstraat 10
5688 BE Oirschot
M: 06-39111272
T: 0499-570397
E: gastouder@kidstalent.nl

GGD rapport GOB
GGD rapport gastouders

Gastouderbureau Brabant in Heeze

Super fijn bij Kids Talent

"Vind het super fijn bij Kids Talent. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."