Nummereen

Nummereen VS Kids Talent

Nummereen is een organisatie die standaard kinderopvang aanbiedt. Dat betekent dat de ouders vooral standaard dagen moeten afnemen, ongeacht of zij op die dagen dan ook altijd komen. Als je tijdens vakanties of vrije dagen je kind niet naar de opvang van Nummereen brengt dan dien je toch te betalen. De flexibele opvang van Kids Talent kent Nummereen helemaal niet.

Met de flexibele opvang betaal je per uur alleen maar voor de opvang die je nodig hebt. Hierdoor bespaar je dagelijks/wekelijks vaak vele uren opvang die je dus niet hoeft te betalen. Dat scheelt per maand vaak honderden euro's.
Maar er is nog een groot voordeel. Je kan bij Kids Talent de opvang wisselen over meerdere dagen. Dus als je bijvoorbeeld 1 dag opvang nodig hebt maar die is soms op dinsdag en soms op woensdag dan kan dat en je betaalt maar voor 1 dag. Bij Nummereen zal je beide dagen moeten afnemen en betalen. Dus hoe meer flexibiliteit je nodig hebt hoe groter het voordeel is bij Kids Talent.
Bij de Kids Talent Contractwijzer kan je eenvoudig laten uitrekenen welk opvangcontract voor jou het beste en meest voordelig is. Daarbij wordt een bruto en netto berekening gemaakt. Om totaal overzicht te krijgen is er ook een vergelijk met Nummereen gemaakt.


Aan de A. Vermeijlenlaan in Bladel delen wij samen met de OBS de Sleutelaar het gebouw. Wij hebben een aparte ruimte voor de baby's, 2 peutergroepen en een BSO ruimte. Hierdoor kunnen we ons specifiek richten op een eigen leeftijdsgroep en de ontwikkeling die zij nodig hebben. Kleinschalig en overzichtelijk met een fijne samenwerking met de school. Super handig zo dichtbij. Omdat Bladel dichtbij Bladel ligt is Kids Talent een ideale flexibele kinderopvang Bladel.
Nummereen bladel

Kijk binnen

Bekijk Kids Talent Bladel in een virtuele tour. En verken vast deze vestiging. Wil je graag ieder hoekje van Kids Talent Bladel bekijken? Plan een vrijblijvende rondleiding voor deze vestiging.

Bekijk virtuele tour in het groot

Hoe we werken

De kinderen kunnen heerlijk binnen en vooral ook buiten spelen. Er is voldoende ruimte met volop speelgoed voor elke leeftijd. In de groep zitten alleen de eigen leeftijdgenoten. Hierdoor kunnen we aparte dagprogramma maken per groep met hun eigen inrichting en ontwikkelingsmateriaal. De kinderen trekken dan echt samen op. De peuters bereiden we met het VVE programma (vroeg- en Voorschoolse educatie) goed voor op de overgang naar het basisonderwijs. Ze kennen de leerkrachten al goed voordat ze zelfs naar school gaan.
Als ze dan op school zitten is de Buitenschoolse opvang heel natuurlijk. Ze kennen de ruimte, de kinderen en natuurlijk onze leidsters. Een ideale start. En om het nog leuker te maken vinden er regelmatig hele leuke activiteiten plaats zoals danceworkshops, koken en we doen natuurlijk mee aan Click Sport en Cultuur.


Dit maakt Kids Talent Bladel extra bijzonder:

  • Samen met de school hebben we een extra groot speelterrein
  • De kinderen zitten met eigen leeftijdgenoten in de groep
  • Centraal in de wijk op loop- en fietsafstand
  • Ideaal als flexibele kinderopvang Bladel

VideoFotogalerie

Bekijk de foto's van onze locatie in Bladel:

Onze locatie is lekker centraal

Centraal in de wijk op loop- en fietsafstand

  • Kids Talent Bladel, August Vermeylenlaan 1, 5531 TW Bladel