kinderopvang Duizel

Kids Talent Bladel, een ideaal kinderopvang voor kinderen uit Duizel

Aan de A. Vermeijlenlaan in Bladel delen wij samen met de OBS de Sleutelaar het gebouw. Wij hebben een aparte ruimte voor de baby's, 2 peutergroepen en een BSO ruimte. Hierdoor kunnen we ons specifiek richten op een eigen leeftijdsgroep en de ontwikkeling die zij nodig hebben. Kleinschalig en overzichtelijk met een fijne samenwerking met de school. Super handig zo dichtbij. Omdat Bladel dichtbij Duizel ligt is Kids Talent een ideale kinderopvang Duizel.
kinderopvang Duizel

Kijk binnen

Bekijk Kids Talent Bladel in een virtuele tour. En verken vast deze vestiging. Wil je graag ieder hoekje van Kids Talent Bladel bekijken? Plan een vrijblijvende rondleiding voor deze vestiging.

Bekijk virtuele tour in het groot

Hoe we werken

De kinderen kunnen heerlijk binnen en vooral ook buiten spelen. Er is voldoende ruimte met volop speelgoed voor elke leeftijd. In de groep zitten alleen de eigen leeftijdgenoten. Hierdoor kunnen we aparte dagprogramma maken per groep met hun eigen inrichting en ontwikkelingsmateriaal. De kinderen trekken dan echt samen op. De peuters bereiden we met het VVE programma (vroeg- en Voorschoolse educatie) goed voor op de overgang naar het basisonderwijs. Ze kennen de leerkrachten al goed voordat ze zelfs naar school gaan.
Als ze dan op school zitten is de Buitenschoolse opvang heel natuurlijk. Ze kennen de ruimte, de kinderen en natuurlijk onze leidsters. Een ideale start. En om het nog leuker te maken vinden er regelmatig hele leuke activiteiten plaats zoals danceworkshops, koken en we doen natuurlijk mee aan Click Sport en Cultuur.


Dit maakt Kids Talent Bladel extra bijzonder:

  • Samen met de school hebben we een extra groot speelterrein
  • De kinderen zitten met eigen leeftijdgenoten in de groep
  • Centraal in de wijk op loop- en fietsafstand
  • Ideaal als kinderopvang Duizel

VideoFotogalerie

Bekijk de foto's van onze locatie in Bladel:

Onze locatie is lekker centraal

Centraal in de wijk op loop- en fietsafstand

  • Kids Talent Bladel, August Vermeylenlaan 1, 5531 TW Bladel