Kids Talent Bladel Europalaan

Kids Talent Bladel Europalaan

Aan de Europalaan 79 hebben we het oude bladelse postkantoor omgebouwd tot 3 hele gezellige en huiselijke ruimtes voor kinderen van 0-4 jaar met een aparte ruimte voor de baby's. We hebben een groot speelterrein welke helemaal ommuurt is zodat de kinderen lekker hun eigen plek hebben. Voor de ouders is de locatie ook ideaal want het ligt heerlijk centraal bij de doorgaande wegen.

Kijk binnen

Bekijk Kids Talent Bladel in een virtuele tour. En verken vast deze vestiging. Wil je graag ieder hoekje van Kids Talent Bladel bekijken? Plan een vrijblijvende rondleiding voor deze vestiging.

Bekijk virtuele tour in het groot

Hoe we werken

Doordat de baby's een eigen ruimte hebben kunnen zij ongestoord en op hun eigen tempo heerlijk genieten van de fijne sfeer met een optimale verzorging. Samen met de lieve juffen ontdekken zij de wereld. In de tuinkamer en speelkamer hebben de dreumes en peuters volop hoekjes met eigen (ontwikkelingsgericht) speelgoed, voor ieder wat wils.
Natuurlijk met een grote tafel waar ze gezamenlijk eten, drinken en vooral gezellig kletsen. Echt net als thuis maar dan samen met vriendjes en vriendinnetjes. Buiten hebben de kinderen volop de ruimte om ongestoord te spelen. Er is een heerlijk grasveld, diverse speelhuisjes en veel speelgoed en fietsjes om je uren te vermaken. Zelfs de baby's hebben hun eigen buitenruimte. De overdekte zandbak is populair ook omdat je dan lekker door kan spelen bij een felle zon of wat regen. En voor de papa's en mama's is de locatie super handig omdat er voldoende parkeerplaatsen zijn en je zo op de weg bent naar je werk.


Dit maakt Kids Talent Bladel Europalaan extra bijzonder:

  • De ligging is heel centraal met een grote parkeerplaats. Je bent zo op de doorgaande weg en daardoor sneller bij je werk.
  • De kinderen spelen en ontwikkelen met leeftijdgenoten in een eigen ruimte met veel hoekjes om lekker te spelen
  • Heerlijk grote ommuurde speelterrein met overdekte zandbak en grasveld.

Fotogalerie

Bekijk de foto's van onze locatie in Bladel:

Goed bereikbaar

De ligging is heel centraal met een grote parkeerplaats. Je bent zo op de doorgaande weg en daardoor sneller bij je werk.

  • Kids Talent Bladel Europalaan, Europalaan 79b, 5531 BG Bladel