• Kids Talent Kinderopvang op maat!
  • Kids Talent Kinderopvang op maat!

De tussenschoolse opvang op het 't Smelleken

De tussenschoolse opvang op ’t Smelleken bestaat uit een team van ongeveer 30 overblijfkrachten. De kinderen hebben pauze van 12.00 tot 13.15 uur.

Team Tussentijdse schoolopvang van 't Smelleken

De kinderen worden in de klas opgevangen door een overblijfkracht en alle kinderen krijgen de gelegenheid om in alle rust te eten en te drinken.We proberen voor elke klas een overblijfkracht in te zetten en in lagere klassen soms meer. We streven er naar om per 15 kinderen 1 overblijfkracht te hebben.Ook hebben ze vaak dezelfde overblijfkracht zodat er een band ontstaat. Na het eten en wat kletsen gaan we bij droog weer altijd naar buiten even een frisse neus halen. Groep 1 en 2 gaan op de kleuterspeelplaats lekker spelen en de andere groepen gaan of naar het park of blijven op de speelplaats spelen.

Hierdoor heeft iedereen genoeg ruimte om te rennen en te ballen .Als ze op het schoolplein blijven hebben we grote buitenspelen zoals mens erger je niet, vier op een rij, domino, stoepkrijt en nog veel meer. Ook is er gelegenheid om gewoon even te kletsen op het bankje onder de verhalenboom.
We proberen het iedereen naar de zin te maken en ons doel is een leuk uurtje voor iedereen. Om 13.00 gaan we ons weer rustig klaarmaken voor de les. We zijn er elke dag met 8 a 10 overblijfkrachten voor u kinderen.We gaan het liefst naar buiten,maar als het regent is er binnen ook van alles te doen in het knutsellokaal, het tv lokaal ,spelletjes in de grote hal of gewoon lekker kletsen mag ook .Als u vragen heeft of tips kunt u altijd contact opnemen met naar onze tso coördinator Yolanda Tazelaar, email: tso-smelleken@kidstalent.nl of telefoonnummer 06-42607832

't Smelleken

Klik hier voor meer informatie over 't Smelleken


KidsTalent © 2006-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kids Talent op Facebook!

y>