• Kids Talent Kinderopvang op maat!
  • Kids Talent Kinderopvang op maat!

De tussenschoolse opvang op de Trumakkers

OBS de Trumakkers werkt met een continuerooster. Van 12:00 tot 12:45 uur hebben de kinderen pauze. Kids Talent verzorgt de Tussenschoolse opvang (TSO) voor de Trumakkers.

Wij vinden het belangrijk dat er bij de TSO professioneel gewerkt wordt. Daarom hebben onze leidsters allemaal de training ‘leidster tussenschoolse opvang’ gedaan. Daarnaast krijgen zij de mogelijkheid om de ‘Gordon communicatietraining’ en de cursus ‘EHBO voor kinderen te volgen’. Zo kunnen zij de kinderen tijdens de middagpauze goed en kundig begeleiden.

De TSO is in twee stukken verdeeld:

  • het eetmoment en
  • het speelmoment.

Het eetmoment duurt 15 minuten. In deze tijd eten en drinken de kinderen hun meegebrachte boterhammen en drinken op. Na deze 15 minuten gaan de kinderen lekker buiten spelen. Fietsen, karren, scheppen, emmertjes, springtouwen, enz. worden tevoorschijn gehaald. De kinderen hebben op het plein alle ruimte om te ravotten. Alleen groep 1 t/m 4 blijft namelijk op het plein. Groep 5 t/m 8 gaat naar het veld. Het veld is een groot grasveld met een speeltuin en een voetbalterrein. De kinderen kunnen hier heerlijk hun gang gaan; verstoppertje spelen, voetballen, schommelen of gewoon lekker kletsen. In ieder geval even ontspannen.

Om 12:40 uur gaat de 1e bel. De kinderen mogen nu weer naar binnen. Ze hebben gegeten, gespeeld, even bijgekletst en kunnen om 12:45 uur weer vrolijk aan de lessen beginnen.

Kids Talent Heeze

Klik hier voor meer informatie over Kids Talent Heeze


KidsTalent © 2006-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kids Talent op Facebook!

y>