• Kids Talent Kinderopvang op maat!
  • Kids Talent Kinderopvang op maat!

Kids Talent is 100% Flexibel !

U kunt per week uw eigen planning bepalen en betaalt alleen de minuten die u nodig heeft!

 Bij Kids Talent betaalt u per minuut en niet per dagdeel! Als u bijvoorbeeld om 16:00 uw kind ophaalt dan hoeft u niet standaard tot 18:00 te betalen. Hierdoor bespaart u elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

 De tarieven per uur laten zich tussen de kinderdagverblijven vaak goed vergelijken maar dan bent u er nog niet want nog belangrijker is natuurlijk hoeveel uur u moet afrekenen. Als u de hele dag van 11 uur dient te betalen maar u gebruikt maar 8 uur dan scheelt u dat elke dag 3 uur. Maar als u elders een dag niet komt dan betaalt u toch 11 uur opvang. Dat is echt niet nodig bij ons. Bij Kids Talent betaalt u de dag niet als u die niet nodig heeft. Doordat er per uur wordt afgerekend worden ook onnodige kosten vermeden. Hierdoor kan u tot honderden euro's per maand besparen. Afhankelijk van de opvangdagen die u nodig heeft maken wij afspraken voor de dagen waarop u alle vrijheid heeft zelf te plannen wanneer u wilt (via ons inlogportaal). Als u op een dag opvang zou willen hebben waarin u normaal gesproken niet komt dan kunt u altijd contact opnemen met de opvanglocatie om alsnog op deze dag te plannen. Via de Kids Talent contractwijzer kunt u heel simpel een vergelijk maken tussen de verschillende contracten en uitrekenen hoeveel u maandelijks kunt besparen op uw opvangkosten.(zie de contractvoorwaarden voor verdere details)

Tarieven

Tarieven voor kinderopvang bij Kids Talent

 Binnen Kids Talent wordt met verschillende contracten gewerkt. Al deze contracten hebben hun eigen uurtarief. Onze uurtarieven zijn zeer scherp, waardoor u de meest flexibele opvang tegen de meest gunstige prijs kunt afnemen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid verschillende contracten met elkaar te combineren. Zo krijgt u precies wat u nodig heeft! U kunt de Kids Talent contractwijzer gebruiken om inzicht te krijgen in de maandkosten van het gekozen contract.

Kids Talent rekent geen inschrijfgeld en u heeft geen opzegtermijn voor uw contract.

Informatieboekje

Hierin staan de praktische zaken hoe de opvang dagelijks verloopt. Klik hier voor het informatieboekje

Kids Talent contractwijzer

Om uit te rekenen welk contract voor u het beste en voordeligste is, kunt u de Kids Talent contractwijzer gebruiken.

Grote gezinnen korting

Als u meer dan 3 kinderen op de opvang heeft dan hebben wij voor u een aantrekkelijke korting!
Klik hier voor meer informatie. Grote gezinnenkorting

Kinderopvang toeslag

Klik hier voor meer informatie over kinderopvangtoeslag

Inschrijf/Wijzigingsformulier

Voor nieuwe inschrijvingen of wijzigingen van contracten kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier Kids Talent. Wijzigingen dienen uiterlijk voor de 23ste van de maand ingeleverd te zijn.

Ook voor extra afgenomen uren kinderopvangtoeslag!

Mocht u flexibele uren afnemen of naast uw bundel nog extra uren afnemen dan kunt u hiervoor ook kinderopvangtoeslag ontvangen. Na het einde van het jaar ontvangt u een jaaropgave waarop ook deze uren zijn vermeld en deze gebruikt u voor de definitieve opgave voor de kinderopvangtoeslag.
Mocht u regelmatig flexibele uren afnemen dan kunt u ook op basis van een maandelijks gemiddelde deze alvast als voorschot aanvragen. Uiteraard is het mogelijk tussentijds een wijziging van uw toeslagvoorschot aan te vragen mocht blijken dat het gemiddelde aantal uren gedurende het jaar noemenswaardig wijzigt.

TSO tarieven

Klik hier voor de TSO tarieven  • klanttevredenheidsonderzoek
  • klanttevredenheidsonderzoek
  • klanttevredenheidsonderzoek

KidsTalent © 2006-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kids Talent op Facebook!