• Kids Talent Kinderopvang op maat!
  • Kids Talent Kinderopvang op maat!

Personeel van Kids Talent

Al onze groepsleidsters zijn uiteraard volledig gediplomeerd en Gordon-gecertificeerd zodat u er zeker van kan zijn dat uw kinderen professioneel worden opgevangen. Daarnaast zijn al onze leidsters EHBO gecertificeerd. Hoewel de wettelijke eisen veel beperkter zijn, zijn wij van mening dat met deze kennis veel ongelukjes kunnen worden voorkomen ipv het bieden van eerste hulp.

Vacatures Kids Talent:

Poetshulp voor de locatie in oirschot

Voor onze locaties in Oirschot zoeken wij een poetshulp voor 6 uur in de week. De tijden zijn in onderling overleg te bepalen.

Poetshulp

Pedagogisch medewerkster voor locaties in Oirschot/Bladel/Hapert (10-20 uur)

Wij zoeken een enthousiaste pedagogische medewerkerster die zich volledig inzet voor een perfecte zorg van de kinderen, een fijne sfeer kan neerzetten en een zeer betrokken samenwerkt met collega's.
Je bent echt een onderdeel van een hecht team waarin iedereen zo zijn eigen kwaliteiten en inbreng heeft en met het team een opvang biedt waar de kinderen graag naar toe gaan en zich spelenderwijs goed ontwikkelen en waarbij de uitdaging voor de kinderen en collega's opgezocht wordt. (Geen van 9:00 tot 17:00 mentaliteit)

De werkzaamheden worden geboden op onze locaties in Bladel en Hapert. We zijn een zeer flexibele opvang dus het is belangrijk dat je met ons mee beweegt. Natuurlijk zorgen we voor een goede balans met prive maar dat kan alleen als je het team ook zelf echt die balans geeft.

Als je een ervaren pedagogische medewerkster bent en ons team toegevoegde waarde kan brengen dan willen we je vragen om een motivatiebrief/mail inclusief CV te mailen naar Hanneke Wijnen, bladel@kidstalent.nl.

TSO-kracht voor scholen in Valkenswaard en Heeze

Door de groei van het aantal kinderen die naar de Tussenschoolse Opvang gaan zijn wij op zoek naar enthousiaste TSO-krachten. Een diploma is niet vereist maar als je het in je hebt om op een enthousiaste en goede wijze de kinderen een leuke lunchtijd te geven dan willen we je vragen om je aan te melden bij de locatie waar je graag tussen de middag zou willen helpen.

Login voor personeel

Login voor Kids Talent medewerkers.

Login voor Kids Talent Oirschot medewerkers.

Login voor Gastouderbureau medewerkers.


KidsTalent © 2006-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kids Talent op Facebook!