• Kids Talent Kinderopvang op maat!
  • Kids Talent Kinderopvang op maat!

Personeel van Kids Talent

Al onze groepsleidsters zijn uiteraard volledig gediplomeerd en Gordon-gecertificeerd zodat u er zeker van kan zijn dat uw kinderen professioneel worden opgevangen. Daarnaast zijn zoveel mogelijk leidsters EHBO gecertificeerd. Hoewel de wettelijke eisen veel beperkter zijn, zijn wij van mening dat met deze kennis veel ongelukjes kunnen worden voorkomen ipv het bieden van eerste hulp.

Vacatures Kids Talent:

TSO-coördinatrice Basisschool De Smelen (Valkenswaard).

Op de basisschool 'De Smelen' in valkenswaard verzorgen wij de TussenSchoolse Opvang. Dan doen we samen met ca 13 TSO-krachten. De TSO-coördinatrice geeft leiding aan de TSO-krachten, zorgt voor de planning van de kinderen en TSO_krachten en onderhoud de contacten met de school en de ouders. De TSO dagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Gemiddeld werkt de coördinator 8 uur per week tijdens de schoolweken en tijdens de vakanties niet (Gemiddeld arbeidscontract voor 7 uur per week).

Wij zoeken een team-player die samen met haar team een leuke en goed georganiseerde pauzetijd voor de kinderen verzorgd.

Voor sollicitatie of meer informatie kan je contact opnemen met Stefan Beekveldt via emailadres: stefan@kidstalent.nl of telefoonnummer 06-39112252.

TSO-kracht voor scholen in Valkenswaard en Heeze

Door de groei van het aantal kinderen die naar de Tussenschoolse Opvang gaan zijn wij op zoek naar enthousiaste TSO-krachten. Een diploma is niet vereist maar als je het in je hebt om op een enthousiaste en goede wijze de kinderen een leuke lunchtijd te geven dan willen we je vragen om je aan te melden bij de locatie waar je graag tussen de middag zou willen helpen.

Login voor personeel

Login voor Kids Talent medewerkers.

Login voor Kids Talent Oirschot medewerkers.

Login voor Gastouderbureau medewerkers.


KidsTalent © 2006-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kids Talent op Facebook!