• Kids Talent Kinderopvang op maat!
 • Kids Talent Kinderopvang op maat!

Klanttevredenheidsonderzoek


Wat zijn de meningen van onze ouders?

Om een goede opvang te bieden zijn de ervaringen van onze ouders een hele belangrijke graadmeter. Deze mening geeft ons de mogelijkheid om te verbeteren daar waar mogelijk en te koesteren waar de kinderen en ouders zeer tevreden over zijn. In de dagelijkse praktijk krijgen we al heel veel terug van onze ouders maar we wilden ook graag de algemene en anonieme meningen van onze ouders weten zodat we een compleet beeld krijgen. Hiervoor hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek onder onze ouders gehouden. In het onderstaande overzicht staan de antwoorden op de vragen die wij onze ouders gesteld hebben.

De resultaten hebben ons overweldigd. Op bijna elk onderdeel zijn meer dan 90% van onze ouders (zeer)tevreden en de rest redelijk tevreden. De ontevredenheid is zeer beperkt. Maar het geeft ons aanleiding om ook de minimale ontevredenheid op te lossen. Dit betreft o.a. een aantal elementen van het buitenspeelterrein en het bieden van een goede mobiele versie van ons planningssysteem. Maar met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,5 ! (en geen enkel cijfer lager dan een 7) kunnen we echt stellen dat onze ouders super tevreden zijn over onze geboden opvang en de uitvoering hiervan door onze medewerksters.

We hebben ook een paar leuke reacties gekregen van ouders die wij u zeker niet willen onthouden. Deze staan onderaan deze pagina, na het antwoordenoverzicht:

Klanttevredensonderzoek

Tijdens het onderzoek zijn een paar mooie reacties van onze ouders gekomen:


 • Wij brengen onze meiden inmiddels al jaren naar Kids Talent. De leidsters zijn betrokken, professioneel en bieden de kinderen persoonlijke aandacht. Met name de kleinschaligheid en huiselijke, gezellige no-nonsence-- sfeer spreken ons erg aan. Daarnaast vinden we het erg handig dat je de mogelijkheid wordt geboden om de kinderen 's avonds mee te laten eten. Een fijne bijkomstigheid. Kids Talent voelt als een tweede thuis voor onze meiden!
 • Al bijna 6 jaar gaan onze kinderen naar Kids Talent in Bladel. Dat doen ze altijd met heel veel plezier. De leidsters zijn vriendelijk en er worden leuke activiteiten met de kinderen ondernomen. Daarnast is het geen probleem om je eigen planning door te geven oftewel: Helemaal TOP! Het enige nadeel is dat ze geen BSO voor andere scholen dan de Sleutelaar kunnen bieden want anders zat onze oudste dochter er nu zeker nog!
 • De opvang sluit tot nu toe aan. Maar zou graag na schoolse opvang willen zien. Straks als mijn kind naar school gaat moet ik naar een ander kdv dat niet zo flexibel is als Kidstalent. Moet daar een verplicht aantal uren opnemen voor een flexibel contract en zoveel uren heb ik dan niet nodig per maand.
 • Onze kids zaten eerst op een andere opvang. wegens werk moesten we naar een flexibele opvang. heel spannend zo'n overgang maar hier waren ze vrijwel meteen veel vrolijker! ( wel al meer dan een jaar geleden dat dit gebeurd is hoor).
 • Vriendelijke, enthousiaste en ge├»nteresseerde leidsters, staan open voor feedback en wordt meteen op gehandeld. Denken mee in het bieden van passende opvangmogelijkheden. Aanrader voor iedereen.
 • Misschien op de site nog meer naar voren brengen wat bij jullie "flexibel" inhoud. Dit wordt echt nergens overtroffen. Ik kan het weten. Er zijn momenteel veel centra die adverteren met flexibele opvang. Die bieden niet de helft van de flexibeliteit die Kidstalent biedt. Wat er bij jullie mogelijk is voor mensen die onregelmatig werken is echt buitengewoon.
 • Op mailtjes word altijd zeer snel gereageerd en dat vind ik erg positief!
 • Vooral de flexibiliteit in opvanguren is fantastisch! En allemaal heel betrokken en vriendelijke leidsters. Voelt vertrouwd.
 • De kinderen gaan altijd met veel plezier naar kidstalent.
 • De leidsters hebben altijd tijd om even te luisteren en persoonlijke aandacht te geven. Ook geven ze de kinderen ook de aandacht die ze nodig hebben. Echt lieve schatten!!
 • Ik vind het erg prettig dat alle leidsters mijn kind bij naam kennen en weten hoe ze is. Dat persoonlijke vind ik erg fijn aan Kids Talent.
 • Mijn kinderen komen van een andere BSO af. Het verschil is in positieve zin vrij groot op de wijze waarop de kinderen leuke activiteiten mogen doen en de wijze waarop ze zich thuis kunnen voelen bij de BSO. Er is veel meer aandacht aan diversiteit van verschillende activiteiten. Als ik een dag thuis werk geef ik ze de keus om wel of niet naar de BSO te gaan maar het antwoord is altijd dat ze willen gaan. En dat is een goed teken voor jullie.
 • Onze kinderen gaan al vanaf dat ze baby zijn naar kidstalent en nu alweer naar de BSO. Ik ben uitermate tevreden over de opvang. Er word veel aangeboden bij de BSO, koken, musical, breakdance, zelfs clicksport waar anders onze kinderen niet heen konden gaan. Super tevreden. Super team.
 • Onze lize heeft het goed naar haar zin!Ze komt niet wekelijks, toch voelt ze zichzelf op haar gemak iedere keer ze een dagje naar de kindjes mag. Dank je wel dames voor de afgelopen 2 jaar en voor de jaren die nog komen gaan.
 • Vanaf oktober zit ons zoontje op de opvang bij Kids Talent. Wij zijn erg tevreden over de opvang! Ga zo door!
 • Vind het super fijn bij kidstalent. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk. En het belangrijkste de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles.
 • Wat ik heel prettig vind van Kidstalent is de kleinschaligheid en de betrokkenheid. Als ik bel naar Bladel weet vrijwel elke leidster meteen wie ze aan de telefoon hebben terwijl ons dochtertje daar maar 1 dag per week komt. Als de gegevens van het oudergesprek ook inzichtelijk worden dan ben ik nog meer tevreden dan de 8 die ik nu heb gegeven.
 • Leidsters gaan zeer persoonlijk te werk. Weten alles omtrent het kind en hebben in moeilijke periode, zoals bij ons met langdurige ziekte, ook oprechte interesse in thuissituatie. Zijn altijd bereid te helpen waar nodig. Ons kind is helemaal gek op zijn leidsters.


KidsTalent © 2006-2017
Volg ons op Facebook:
Volg Kids Talent op Facebook!